تبلیغات
وبلاگ کاملا علمی - *****فلفل قرمز؛ آتشی بر جان سرطان *****
خواستن = توانستن

*****فلفل قرمز؛ آتشی بر جان سرطان *****

جمعه 6 شهریور 1388 04:03 ق.ظ

نویسنده : شیوا زرندی
برخلاف عقیده مردم، هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان بدهد فلفل قرمز باعث زخم معده یا مشکلات گوارشی می شود اما حتی مقادیر جزئی از مواد شبیه کپسایسین، اگر وارد چشم شوند می تواند ایجاد تحریکات شدید شوند.
فلفل قرمز- یا فلفل تند- جزء خوشایند غذاهای آمریکای جنوب غربی و بعضی از کشورهای جنوب آسیا است که به بسیاری از غذاها طعم و مزه می دهد. فلفل های قرمز مغذی تر از فلفل های شیرین هستند و انواع سبز آن نسبت به انواع قرمز، عموماً محتوای تغذیه ای بیشتری دارند.
این گیاه، منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها، به ویژه بتاکاروتن و ویتامین C است. یک فلفل تند قرمز خام (حدود، 45 گرم) به تنهایی، حاوی حدود 65 میلی گرم ویتامین C (نزدیک به 100 درصد رژیم توصیه شده) است. فلفل های قرمز حاوی بیوفلاونوئیدها (رنگدانه های گیاهی که دانشمندان معتقدند به پیشگیری از سرطان کمک می کند) نیز هستند. به علاوه، بررسی های اخیر نشان داده اند که کپسایسین (جزئی که باعث تندی فلفل می شود) ممکن است به عنوان ماده ضد انعقاد عمل کند و شاید به پیشگیری از لخته شدن خون که می تواند به حمله قلبی یا سکته مغزی منجر شود، کمک کند. مواد شبیه کپسایسین در ترکیب با کرم های موضعی، درد ناشی از آرتریت (التهاب فصلی) را تسکین می دهند.
برخلاف عقیده مردم، هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان بدهد فلفل قرمز باعث زخم معده یا مشکلات گوارشی می شود اما حتی مقادیر جزئی از مواد شبیه کپسایسین، اگر وارد چشم شوند می تواند باعث ایجاد تحریکات شدید شوند. پس از برش دادن فلفل قرمز، مراقب باشید که لنزهای چشمی شما با آن تماس پیدا نکند!



منبع:
http://professorone.mihanblog.com


دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -