تبلیغات
وبلاگ کاملا علمی - **رژیم غذایى با سفیدى زودرس مو ارتباط دارد**
خواستن = توانستن

**رژیم غذایى با سفیدى زودرس مو ارتباط دارد**

چهارشنبه 18 آذر 1388 10:18 ق.ظ

نویسنده : شیوا زرندی
http://www.nioc.org/moshavereh/uploads/art_photo_1174.jpg

متخصصان معتقدند هر چند عامل اصلى سفید شدن مو روثى است اما رژیم غذایى و بیماریهایى همچون تیروئید و كم خونى نیز، در بروز این عارضه بى تأثیر نیست.
دكتر «حمید اسدزاده» متخصص ژنتیك در این باره به خبرنگار ایسنا، واحد علوم پزشكى ایران گفت : علت سفید شدن موى سر تولید نشدن رنگ دانه اى به نام ملانین از سلولهاى ملانوسیت پوست است؛ به این ترتیب با افزایش سن از عملكرد ژنى به نام BCL كه مسؤول حفظ این سلولهاست كاسته شده و موى سر سفید رنگ مى شود.
وى كمبود ویتامین B12، رژیم غذایى نامناسب و استعمال دخانیات را در بروز سفیدى زودرس مو مؤثر دانست و افزود : مطالعات نشان داده است مصرف مواد غذایى حاوى ویتامین هاى گروه B، همچون تخم مرغ، سبزیجات، سبوس گندم، جو و برنج در پیشگیرى از زود سفید شدن مو و به تأخیر انداختن آن مؤثر است.
دكتر اسد زاده وجود عنصر مس در بدن را نیز عاملى براى رشد، استقامت و حفظ رنگ موى سر قلمداد كرد و اظهار داشت : نخود فرنگى، قارچ، سیب زمینى، لوبیا، عدس و میوه جاتى همچون موز، سیب، گلابى و هلو حاوى مقادیر مورد نیاز بدن به عنصر مس هستند

 
 



دیدگاه ها : نظرات

آخرین ویرایش: - -