تبلیغات
وبلاگ کاملا علمی - ** اشكها كلید مقابله با سیاه زخم هستند**
خواستن = توانستن

اشكها كلید مقابله با سیاه زخم هستند 

دانشمندان در یك تحقیق جدید پیشنهاد كرده‌اند كه یك آنزیم ضد باكتریایی موجود در اشك انسان و سایر مایعات بدن را می‌توان در تولید مواد غذایی خاصی بكار برد تا از انسان در برابر آلودگی‌های عمدی مواد غذایی با میكروب سیاه زخم محافظت كند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، محققان می‌گویند: از اطلاعات حاصل از این پژوهش می‌توان برای تولید غذاهای سالم‌تر و بی‌خطرتر استفاده كرد.

نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد كه استفاده از آنزیم «لسیوزیم» برای از بین بردن باكتری سیاه زخم در غذاهای فرآوری شده كاربرد دارد.

به گزارش پایگاه اینترنتی هلت دی نیوز، پژوهشگران دریافته‌اند كه این آنزیم می‌تواند انواع خاصی از باكتری را نابود سازد. در واقع آنزیم لسیوزیم دیواره‌های سلولی باكتری را تخریب می‌كند و با از بین بردن پوشش محافظ آن به باكتری حمله ور می‌شود.

به گفته محققان، آنزیم لسیوزیم كه در بسیاری از مایعات بدن وجود دارد بعنوان «آنتی بیوتیك خود بدن» نیز نامیده می‌شود.

شرح این یافته در نشست ملی انجمن شیمی آمریكا ارائه شده است.